Återhämtning.

Äntligen har jag blivit friskare.. efter 3 veckors förkylning. Har dagligen knaprat i mig mängder med halstabletter för jag haft såååå otroligt ont i halsen. Efter en kort, bra bön av Tomas vaknade jag nästa dag helt utan halsont! ;) Fantastiskt! Men nu har han åkt på en värre förkylning.. legat hemma i feber sen i lördags. Eländigt. Bara hoppas man klarar sig undan febern. Har äntligen en efterlängtad lite "längre" ledighet.. jobbat lååång helg mestadels natt. Så nu fick jag äntligen "helg". Toppen med återhämtning då jag ska jobba natt hela helgen som väntar. 
 
Ska nu se klart filmen Rock of Ages som jag börja se igår. Helt klart sevärd om man gillar musik och rock! De verkar då bebis tycka om.. full aktivitet i magen. Känns ju helt fantastiskt när lill*n möblerar om i min kropp! ;) Tänk att jag gick in i vecka 30 idag.. endast 10 veckor kvar till bf. <3 ska väl bjuda er på en magbild någon gång men bjuder istället på en lejd bild från spanien idag.. undra om magen kommer kunna bli så där platt igen? Känns inte så just nu! Haha!
 
 
 

Välkommen vecka 28.

Emelies blogg blev jag tipsad om en så häftig sida där man kan se barnet växa vecka för vecka, kika in här om ni är nyfikna. Nu känner man ofta hur bebis rör sig och lever i magen, dag som natt. Jag sover fortfarande jättebra.. ingen störd nattsömn här inte.. de är bara så att jag jobbar två nätter denna vecka. Inför detta arbetspass var jag vaken till ca 3 på natten för att kunna sova så länge som möjligt innan arbetspasset.. och jag sov 11 timmar! Galet.. är väl bara passa på att sova medans man kan, hehe. Denna vecka bjuder dock på lite nya symtom...halsbränna, en fantastisk kombination med mitt förkylda halsont. Jag är it bitter! ;)
Jag bär på en underbar skatt.. tänk att nu är de bara 89 dagar kvar till bf. Helt otroligt! <3

Slut.. slut .. slut.

 
Nu är glada julen slut..slut..slut..julegranen kastas ut...ut ...ut! Ni som har svårt att se vad som döljer sig under allt barr så är de vår dammsugare. De var som dax att byta påse.. haha. Julgranen åkte ut förra helgen. Nu idag åker resten..om energin räcker till hela huset vill säga. Är fortfarande trött och förkyld.. detta verkar aldrig riktigt vilja ge sig.
 
Bjuder på en av Chris Tomlins senaste låtar.. fantastisk!
 
 

99 Dagar kvar..

Nu är vi nere på tvåsiffigt i nedräkningen.. tiden går riktigt fort! Känns som att de bara kommer smälla till..snart får vi träffa vår älskade unge. <3 Var hos BM i fredags fick mäta magen för första gången, SF måttet var 24,5cm. Alldeles enligt min vecka lite i underkant av "normalkurvan". Bebis puls var då på 144.. och då sparkades de hejvilt där inne när BM hade klämt och kännt på magen. Bebis börjar få in mycket starkare sparkar nu och de känns allt oftare! Riktigt roligt. Fångade lite på film i lördags som jag tänkte bjuda på.. ;)
 
 
 
I övrigt har jag åkt på en riktig jobbig förkylning. Järnet täpp och snorig, ont och svullen i halsen och skällande hosta. Usch och fy sånt har jag inte tid med. Men är nog bara stanna hemma och krya på sig så man inte smittar ner dom sköra gamlingarna på jobbet! 

Året 2012

Nu kommer de en liten sammanfattning i ord och bilder av de gångna året! Sammanfattningsvis ett väldigt roligt, spännande och riktigt bra år. Har dock inte varit så flitig med kameran.. ganska tråkigt så här i efterhand. 
Tomas blev "färdig" med sin hemmabyggda traktor. Har dock tillkommit lite förbättringar och finesser i efterhand. Vi köpte "ny" skoter. Jag påbörjade sista terminen på sjuksköterske. Gjorde även fystest och körde Ambulans för första gången i mitt liv. Otroligt spännande!
Jag började jobba lite ströpass på Ambulansen för introduktion inför sommarjobbet. Jag och fina Elin började med vår fantastiska C-uppsats.. otroligt roligt att göra kategorier av textenheter..eller hur var de nu? Roliga, sköna fikapauser hade vi iaf. Februari bjöd faktiskt även på många fina skoterturer trots att de var smällkallt några dagar med minus 40 grader.
C- Uppsatsen blev så gott som klar för examination om jag minns rätt. På skolan hade vi "labbar" för att fräscha upp minnet inför den kommande slutpraktiken.I övrigt bjöd denna månad på fint väder, skoter och pimpelturer.
April..vilken fantastisk månad. Vi började vår sista kurs på utbildningen.. slutpraktiken. Blev placerad på Ortopeden i sunderbyn. Trivdes fantastiskt bra, dock liiite jobbigt att pendla. Men som tur var hade jag Linnea som fin pendlarvän, Guld värt! Mellan praktikdagarna lyckades vi ändå klämma in två fjällsturer med våra vänner. Påsken i Gallajaur och veckan därpå i Tjärnberg! Helt underbart! :) Men gissar på att April i år kan klå detta?
Jag tog min Sjuksköterskeexamen..What a feeling! Otroligt skönt men samtidigt lite vemodigt att inse att vi sköna klasskompisar inte längre skulle träffas på samma sätt. Jag sprang vårruset för första gången.. hade inte sprungit så långt under hela våren men är man tävlingsmänniska så är man. Riktigt roligt! Vi var även och tälta för första gången under detta år. Mysigt.
Jag började mitt första jobb som leg.sjuksköterska.. på Ambulansen! Roligt, spännande och lärorikt. Vi köpte båt av morbror och var ut på många härliga fisketurer.
Tomas lillasyster Julia & Micke gifte sig. Vi hade möhippa för Carro som var bride to be. Jag var grymt sjuk under hela min enda semestervecka och jag fick min livs största Öring i fjälls, mäktiga 2 kg uppskaddad vikt.. hann aldrig väga den innan minken tog den.
Och så kom hösten.. Tomas och Carolina gifte sig. Otroligt vackert och roligt bröllop! Denna månad fick vi även veta att vi skulle få bli föräldrar 2013..har alltid haft lite oregelbunden mens men då brösten började ömma och mensen blev allt mer sen testade vi och fick positivt. Vilken lycka! Jobbade även mina sista pass på ambulansen och började intro på Älvsbykommuns boenden som SSK. Vi hade även turen att bli bjuden på en trevlig kräftskiva med våra fina vänner. BRA månad!
Jag fyllde 23 år. Berättade för våra närmsta att vi väntade barn. Vi hade möhippa för min kusin Tina som gifte sig med Zarko senare samma månad. Svärföräldrarnas husbyggnation gick frammåt. 
Denna månad var de grymt fattigt i mitt fotoalbum.. trisst.. ni får se lite bilder på vårt fina lilla hus då den första snön föll i mitten av oktober. Jag fräscha upp min kalufs hos Mandy med gott resultat (är förövrigt i skrivande stund på tiden att ta tag i nu igen).. Annars bestod den här månaden främst utav jobb och jag var gräsänka eftersom Tomas jobbade i Umeå.
Var ingen bättre fotograf denna månad.. Vi var på RUL och fick se de lilla underverket på bild, började även känna av små sparkar, helt otroligt häftigt! Vi passera även 50% av graviditeten denna månad och lilla bulan blev allt mer synlig. Jag jobbade på och Tomas veckopendlade till Umeå. Blev någon mysig middag hos mina föräldrar och svärisarna. ;) 
Mysigaste månaden på året.. då man får pynta och lyssna på julmusik, tända extra många ljus och äta god middag med nära och kära. Några av månadens roligaste höjdpunkter var att få se Tattarns dansmoves på westernfarm, samt att se Vistträsks egna variant av svansjön. Pappas födelsedag (Julafton) firades hemma hos just mamma och pappa där de bjöds på ett smarrigt julbord och en Tomte i miniatyr. Måste ha varit snäll för fick fina klappar. Nyår spenderades på Ebeneser tillsammans med ett stortgäng och ett ännu större knytkalas. Vet inte om de är för mycket julmat som gjort jag ökat så mycket i bukomfång plötsligt ;) Magen växer verkligen rakt ut. Spännande se vad detta år har att bjuda på..

RSS 2.0