Gissa vad jag fått..

Gooooode nöjd tjej! ;)

Lite efter..

Ligger lite efter med uppdatering här på bloggen. SKA bättra mig! :) Kommer att komma upp lite bilder från gårdagen.. då jag tog ssk-examen! Vilken fantasktisk dag. Den här dagen har inte varit så mycket sämre.. 25 grader varmt. Har äntligen börjat så lite sommar grönsaker.. blev morötter och sallad i pallkragarna idag. :) Har även fått sommarens första ordentliga bränna!  KUL KUL!

2 Dagar kvar...

oj oj.. ursäkta bloggtorkan här! De är verkligen mycket på gång. Nu närmar sig verkligen examensdagen med stormsteg. Imorgon har jag praktiskt nationell tentamen sen på lördag är det examenscermoni och på måndag väntar slutbedömning.
Lääääängtar tills man får ta på sig denna skylt! :) Idag har jag varit med på en höftoperation och observerat. Riktigt intressant må jag säga! Mycket bra att få se hur de arbetar uppe på operation. Känns dock inte som att jag kommer gå operations- eller narkos vub nu efteråt. Hursomhaver.. håll alla tummar och tår för mig imorgon fm under min sista tentamen under sjuksköterskeutbildningen.

22 dagar kvar...

22 dagar kvar tills examenscermonin är det idag! Att tre år passerat så fort..
De kommer bli så otroligt skönt och roligt att börja jobba. Längtar sååå mycket. På sätt och vis är de skönt att gå skola ibland, man har det man gör. Men de kommer bli så najs att bara vara ledig efter sina timmar på jobbet. Inte ha en massa uppgifter som ska skrivas, lämnas in, saker som ska ordnas, skrivas ut, lånas. Men skönast av allt är nog att slippa pendla till luleå!
Nu är alla skriftliga inlämningar inlämnade och nationella tentan Godkänd. Nu är det bara praktiken och den praktiskta tentan kvar! Galet. Idag har jag lämnat in vårat examensarbete för publicering, skrivit ut personbevis och ansökan om legitimation. Förbereder lite inför examen, är ju lite papper och avgifter som ska fixas!

RSS 2.0