What have you got to lose?Think of all you have to gain..<3

Livskvalité

Vilken fantastisk dag!

Snart så..

Livet rullar på så snabbt nu! Snart.. bara ca 3 månader är jag färdig sjuksköterska.. jag har inte helt fattat de helt ännu. De känns sjukt spännande, läskigt men otroligt roligt! Men samtidigt känns de lite ledsamt också.. kommer inte träffa mina fina klasskompisar på samma sätt därefter.. hujja. Bjuder på några lånade bilder från Therese

Awwh.. jag kommer att sakna er!

Mysigt värre.

Jag har nog aldrig varite med om att de varit så här kallt förr.. - 45 var det natten mot lördag enligt Grönlunds biltermometer.. Hos har den visat - 39.5 som värst! Elden har ständigt sprakat i pannan..och igår var vi tvungen hämta hem lite mer ved! De var ganska friskt ute... gjorde nästan ont att andas ordentligt! huvva!
Men de är ändå oftast vackert ute när de är kallt...och jag måste erkänna att de nästan var lite mysigt att fara ut med traktorn!

Sånt som gör en Glad!

En dag.. närmare sagt den 26 Januari stod denna vackra bukett på bordet! Jag blev riiiiktigt glad och förvånad att Tomas kommit ihåg att de var vår förlovningsdag! Jag "kastade" mig i hans famn och tackade för de fina blommorna. Till svar får jag... "Hånar du mig?"jag svarar "Nej, dom var verkligen jätte fina TACK älskling!" Han tittar undrande på mig.. Då förstod jag att han inte köpt den och han trodde jag köpt buketten till mig själv.
Nej.. de var min fina svärmor som köpt buketten till mig och smusslat in den på mitt köksbord!
Sånt gör en GLAD! Fina små överraskningar.. :)

RSS 2.0