Släktvaggan.

I veckan fick jag hem en beställning jag gjort från Jollyroom på sängkläder, täcke och kudde till Bebis. Så jag kunde inte hålla mig från att testa bädda lite. Här ser ni vår fina släktvagga.. nu minns jag inte om de blir 6 eller 7 generationen som får sova i denna snart. Vaggan är från min mormors sida av släkten. Såå fin och kul att den är så välbevarad. Passar perfekt ha en liten vagga som bebis får sova i när man är på nedervåningen så har vi spjälsängen uppe i sovrummet.
 

Promenad..

Tänkte ta mig en promenad i de vackra solskenet innan mitt kvällspass på byn. Men oj så sakta man rör sig nu för tiden... promenerade endast till postlådan och tillbaka. Måste samla på krafterna så fogarna håller under arbetstiden o springa i korridorer och trappor upp o ner. Hejochhå.


BM besök. v.30+5... redan fixerat!

Snart har 31 fulla veckor av graviditeten passerat. 64 dagar kvar till BF. Jag har idag varit till min barnmorska på besök. Har blivit lite tätt mellan besöken nu eftersom hon tyckt att livmodern vuxit lite för lite mellan v.22 och v.26 men de berodde nog mest på att de var två olika personer som mätte.. Är tillbaka på normalkurvan nu igen.  Idag när hon klämde och kände på magen så låg bebis fortfarande neråt och hon sa bebis redan är fixerad! Redo i startgroparna...haha. Läst att de inte är så ovanligt för förstföderskor att bebis fixeras redan kring v. 30 så de är inget tecken på att de blir tidig födsel. Hur har de varit för er?
Gullevännen.. får gärna stanna och lägga på sig mer innan du entrar världen ;)
 
Hjärtslagen var 140 slag/min idag likt förra gången 136.. lillvännen flyttade på sig hela tiden när vi försökte räkna.. lillrackarn. ;) och precis som vanligt var hb-värdet riktigt lågt.. måste bli flitigare med järntabletterna.
 
Bild lånad från Libero.se.
 
I helgen har vi varit på ikea och inhandlat saker.. ska visa er de så småningom och även knäppa någon bild på vår fina släktvagga. Känns så overkligt att vi snart är föräldrar..<3

RSS 2.0