Tjuvtitt! :)

 
Ger er som inte följer mig på instagram en liten tjuvtitt från köket. ;> Som ni kanske förstår är vi i mitt i flyttkaoset.. Städar och fixar och donar.. sååå sjukt mycket skit man hunnit samla på sig. Blir andra släpet till tippen imorgon.
Kommer fler bilder när detta är iordning!  :D
 
Klart ni får se en liten bild på snygg grabben..han fick sig ett litet lejon av Ronny när vi besökte de gamla kollegorna på ambulansen. ^^,
 
 

Titta vad han lärt sig..

Lillgrabben våran har aldrig riktigt varit för att suga så mycket på napp, vilket är synd för dem kan man ju ge till tomten när de är dax att sluta.. dessvärre är de lite brutalt att göra de med tummen. 
 
Men.. titta så söt!  <3
 
 
 
 

Snart Flytt!

Nu sover Emil så sött i vagnen ute.. så jag tänke passa på att blogga lite innan jag tar tag i städning här hemma! :)
Som sagt är bloggen ingen prioritet nu.. jag känner inte att jag har tid med den på samma sätt nu då man bara vill ta vara på stunden och njuta av att vara mamma. <3 Dessutom är vi snart i husbytar tider! Vi ska flytta till Tomas föräldrahem nu då svärföräldrarna byggt nytt hus nere vid vattnet. De är fortfarande mycket grejer kvar i huset men till veckan ska de vara ganska tömt så vi kan börja tapetsera och fixa! Huset är väldigt fräscht så de som "behöver" (vi vill) göras är att tapetsera och måla om lite så vi får det till vårt eget. Kikat mest på boråstapeter och hittat en hel del fina. Vi har tänkt ha mest neutrala färger så kan man ändra och ha färgklickar på kuddar och gardiner istället. Till sovrummet har vi inte riktigt bestämt vad vi ska ha för tapeter.. Har du nå tips på någon mysig tapet?
 
Flytten känns mestadels jobbig just nu med en liten fisunge,.. då man säkerligen inte kommer kunna hjälpa till så mycket som man vill ^^, Men jag tror att de kommer bli riktigt bra.
 
Gården ovanifrån..Huset till höger närmast vägen är de som svärföräldrarna flyttat och byggt om nere vid vattnet.
 
 
Husets framsida.. I know de är stort.. men desto bättre kan jag få ett helt rum som walkin' closet också blir de nog ett träningsrum. Det kommer nog bli fint! ;>
 
 
 

RSS 2.0