Spännande!

puuh.. just kommit hem från ett härligt korpen pass! :) Älskligen har dock inte kommit hem ännu.. blev ordentligt med övertid för honom idag. Själv har jag en spännande vecka framför mig! Har jobbat på ambulansen idag.. och har två pass till den här veckan sen är det dessutom examination på C-uppsatsen plus att jag ska ställa upp som "skadad" i en prehospital övning!
En mycket spännande och händelserik vecka ligger framför!
Sen måste jag bara skryta om mina fina klasskompisar har dragit ihop ett löneuppror och har agerat både inom radio och tidning idag! Se här..
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=6797578
"Att vara sjuksköterska är inte ett kall. Florence Nightingale är död. Det här är inte 1800-talet. Vi kräver en skälig lön", sa Hannah Söreke.
http://sverigesradio.se/sida/ljud/3833956

Kony 2012

Oooh..Mycket sevärd!

Skola & inskolning ;)

Ja hopsan de blev en liten bloggtorka här...jag skyller allt på C-uppsatsen!!! Har inte haft inspiration till att skriva något mer efter man suttit och nött texter 8 timmar på skolan.. ;) De är tur man har en sån fin studievän att skriva den med så att man står ut! Men snart är de över.. den 14:de ska den lämnas in för att sedan examineras. Känner lite smått panik över de just nu...men de ska nog gå bra de också!
Helgen har varit helt underbar.. fint väder, skoter och pimpelturer och kalas för mamma! Den här veckan har då börjat riktigt bra också.. spenderade dagen på ambulansen. Har börjat att ta några strö pass som inskolning inför sommarn nu. Det känns riktigt roligt och otroligt spännande! Jag trivs.. :)
Ursäkta mitt bleka bländande fejs..
De känns bra att solen börjat titta fram så att man snart kan få sig nå färg.

RSS 2.0