Gro.

Nu har de äntligen börjat gro i pallkragarna.. och jordgubbarna har börjat blomma. Så KUL!

Sommar sommar sommar

Äntligen kom sommaren.. Midsommarhelgen har varit underbart skön! 
Fredag, midsommarafton, jobbade jag mitt första dygn på ambulansen. De gick mycket bra.. jag var orolig att vi skulle vara tvungen rulla på vägarna hela dygnet. Men icke det, nog fick vi jobba under dagen men när jag la huvudet på kudden klockan 24.05 bad jag en enkel bön att om Guds beskydd över kommunen och att vi skulle få sova gott.
Och de fick vi. ;) Vaknade 07.15 av ett larm men då var jag väldigt pigg och utvilad. Pratade med en kille som jobbar på sos och han sa att Älvsbyn är den bästa stationen att jobba på som ny. SKÖNT att höra! På övriga stationer i norrbotten hade de varit fullt upp under hela midsommar. 
 
Helgen kändes ändå väldig  lång vi har hunnit med mycket.. fiska, grilla, sola och kalasa! 
underbart.
 

POST!!

I veckan har jag haft ovanligt mycket att göra med posten..Har skickat iväg flera brev med frimärken och även fått leverander till postlådan. Äntligen har mina böcker kommit så att sommarn är räddad! ;) Fick även ett litet paket från mandeldesign.. Like a lot. Sånt måste man få belöna sig med någon gång!

Ambulansdörr...

Ja då vet man att en Samsung Galaxy s2 inte tål att klämmas i en ambulansdörr...
Displayen är helt paj däremot så funkade röststyrningen. Men de hjälpte inte så mycket.
Telefonen: What would you like to do?
Jag: Call Mamma
Telefonen: No contact called Nanna can be found.
....Försökte ganska många gånger men telefonen hörde bara fel.. kanske måste lära mig artikulera bättre!
Nu är telefonen ett försäkringsärende som väntar på att postas till länsförsäkringar.
Sååå.. Hjälp mig vad ska jag köpa för ny telefon? Likadan eller har du något annat att rekommendera?

Löftet.

Här har ni ett tips på en riktigt sevärd film.. och jag lovar de är svårt att hålla tårarna tillbaka.


Och regnet de bara öser ner..

Blommorna har börjat slå ut trots detta kyliga gråa vädret. Är detta vår första sommarmånad? Jag har leggings på mig under mina pinewood byxor nationaldagen till ära! Hatar att frysa och jag insåg ganska snabbt att det var ett bra beslut att dra på sig dubbla lager när vi skulle ut och "arbeta" i manjärv.. (jag plantera bara lite blommor och spela kubb medans  de andra flyttade på stora jordhögar och markplanera). Hade varit perfekt väder för att sitta och läsa någon bra bok.. men tyvärr har inte min leverans skickas ännu från bokus! Huvva sega.. Har beställt tre romaner En dotters drömVägen till kärlek och En mors förhoppning. Längtar efter dessa kommer.. och tills vädret vänder. Jag har snart gjort min första introduktionsvecka på jobbet.. riktigt roligt och på fredag väntar mitt första pass med sökare. Spännande!

Rätt ;)


Ni som gissade på en kenwood gissade sååå rätt så ;)
Bjuder på denna bild eftersom mina FIIINA bröder så gärna ville vara med som ni ser! he he
Maskinen fungerar alldeles utmärkt. Har bakat både chokladmuffins och morotsbröd.
Morotsbröden jag har visat förr här på bloggen.. hur man gör ser du här. Om du gillar bröd och inte testat detta så rekommenderar jag att du gör de ;) Blir härligt stora och saftiga frallor. MUMS!

Examen.

För en vecka sedan tog jag sjuksköterske-examen. Tre år universitetsstudier rikare och otroligt fina vänner rikare! :) Nu väntar det riktiga arbetslivet för oss.. spännande!
Halva klassen..
Resten.. Jag tredje från höger närmast kameran ;)
Fina fina ni.. kommer bli fantastiska syrror! :)

RSS 2.0