You hold me now

Praise. <3


Röda Gubbar.

Medans vissa fått sin sista skörd av jordgubbar får andra plocka sina första!
Så går de när man bor på en skuggig skogstomt! Men som tur är.. ju längre tid de tar för dem att mogna desto sötare blir dom!  Är de även så med människor?? ;)Frukteligt Goda!! MMmmmums.

Sommar sommar sommar.

Bad, jordgubbar och glass.. finns de nå bättre?

Jag har just varit och tagit mig ett kvällsdopp. Man bor verkligt bra till.. har riktigt nära till en väldigt fin men dock långgrund badstrand. ;) Otroligt härligt ta några simtag i solskenet samtidigt som små fiskar hoppar en bit ifrån en! Idylliskt! Kändes som en riktig belöning efter gräsklippningen och en lång arbetsdag. Igår åt jag dessutom min första jordgubbe från mitt eget land.. lätt godaste jordgubben i år! haha snart har jag nog fler röda bär i mitt lilla land! Muuuuuums.

Jag är ju en så kallad gräsänka i veckan. Tomas är och fiskar i fjällen med sina arbetskollegor, men han kommer hem imorgon. Men jag har inte hunnit sakna honom så mycket då min fina mamma och lillebror varit hos mig. Igår var vi dessutom upp till storforsen och åt middag på klipporna ett "gäng". De gäller att ta vara på dessa fina dagar!
TACK GODE GUD FÖR SOMMAREN!

Detta är  vid "våran" badstrand.Nu ska jag snöra på mig myskläderna och se andra halvan av The way back. En film jag varmt rekomenderar. En film baserad på en verklig händelse. Sju krigsfångar flyr från ett arbetsläger i ett helvetiskt Gulag 1941. Deras väg mot frihet sträcker sig från Sibirien, över den glödheta Gobiöknen och vidare över Himalayas berg till Indien. Under den 600 mil långa vandringen får de kämpa mot både naturens makter, illvilliga främlingar och inte minst varandra.

Personlig Almenacka.

 

Ikväll har jag suttit i PS och designa den här fransidan till min nya almenacka! Har hört så gott om Personligalmenacka.se så jag snörde ihop en besällning där.. spännande se hur de blir! De är ändå lite kul när man kan designa den nästan precis som man vill med bland annat veckans att göra, dagens träning och vädret. Dessutom kan man lägga in vänners födelsedag via facebook så räknar den automatiskt ut hur många år vännerna fyller om man inte håller koll på sånt själv! ;>

De går ju så klart ha almenacka i mobilen men jag föredrar ändå en vanlig när man studerar ändå.

 

ps. ser att texten där uppe inte är helt centrerad på denna bild... men de är den på beställningen.. hoppas jag! ;)


T.Trombyl 75 mgTiden går så otroligt fort på jobbet. Imorgon har jag jobbat 4 veckor och lika mycket har jag kvar! Men de kommer nog bara smälla till så är man tillbaka i skolbänken. Ibland önskar jag att man redan var färdig.. få fortsätta jobba på vårdcentralen med alla busigt hääärliga kollegor... och ha riktig semester! Men de finns även stunder då man känner att man vill lära sig mer! ;D

Idag har jag varit i Vidsel på provtagningen. Går faktiskt riktigt bra. självförtoendet växer allt mer och snart tror jag att man kan klassas som leg. stickproffs. he he. Annars har dagen bestått av att dela medicin, och lägga om sår. Kul kul. Nu blir det att se Harry Potter - och halvblodsprinsen... jag har i veckan plöjt igenom de övriga filmerna har endast tre filmer kvar att se! Riktigt underhållande filmer faktiskt!


Framför allt som skall bevaras må du bevara ditt hjärta, ty därifrån utgår livet.
Ordspråksboken 4:23

Röd och gul och vit och svart gör de samma har han sagt

Jesus älskar alla barnen på vår jord. ♪♫♬
Jag har nu länge låtit mitt hår bara vara... inte "rört" de sen i oktober då jag var till frisören sist! Då färgades det mot en varmbrunröd ton med en svart slinga i luggen (som otroligt nog sitter kvar). Just nu skiftar alltså mitt hår i ungefär 4 olika färger med en otrolig utväxt! Jag bestämde mig för att nu måste de göras någonting åt saken.. men jag fick problem med att välja..kanske ni kan hjälpa?Mörk brun?Brun?
Ljuare?Ljusast? ;)


What do you think?!RSS 2.0