Tenta plugg

Det är ingen höjdare med tenta. Men snart är den här urtråkiga kursen snart över.. gjorde bort seminariumet om evidens och kvalitetsgranskning igår så nu är det bara tentan kvar. Är ruggigt längesen vi hade salstenta, nästan så att jag glömt av hur det var. Att det innebär att sitta på en hård trästol i en gigantisk källare och gnugga ögonbrynen.. de minns jag. Tyvärr glömde jag min bok i skolan igår.. inte så speciellt bra. Men dagens hjälte är Therese som så snällt mejlat en sammanfattning!! Så jag kan ändå plugga in rätt saker idag. Jippi!?

 

 

Plugg kräver lite mysljus och kaffe, drömmar och "kladdkaka"!  ;)

Inspirerande kille!!

Här bjuder jag på två klipp om Nick Vujicic. En kille som föddes utan armar och ben men som lever ett helt otroligt inspirerande liv! From life without limbs, to life without limits.


Finns Gud?

Nu på bussen hem från skolan satt jag och funderade och kände att jag skulle nämna någonting om min Tro för er. Jag tänker inte tvinga på någon min tro. Jag tänkte bara informera enkelt att... om Gud skulle finnas så finns det nog inget viktigare i livet än att lära känna honom!

Gå in på den här länken om ni är nyfikna på basic grunden till kristendomen, varför Jesus dog (för Dig) och berättelser från personer som blivit berörda av Gud. Gå in på: www.finnsgud.nu

what if there's a bigger picture?
Du är gränslöst älskad som du är. <3

Times


wear it your way.

Som jag tidigare nämnt har de blivit lite shopping på sistone..Här är ett roligt plagg jag införskaffat på Ginatricot.. som man kan ha lite som man vill! ;)

Som ni ser fotar jag med min nya telefon... fick en Samsung galaxy S2 av min Make i födelsedagspresent! ^^, Ser ju ungefär ut som en tegelsten till stoleken men den är otroligt lätt och tunn. Och storleken är egentligen bara bra.. får man lite större touchskrivbord så man klickar på rätt bokstav! I like a lot!!!

Go go go..

Tiden går så otroligt fort.. nu har vi gått halva första kursen, tenta om 1,5 vecka.. dax att börja plugga om man inte vill göra omtenta vecka 52.. mellandagarna. Uursch. Jag rensar mycket hellre i garderober och städar än att sätta mig och läsa om ordinal, nominal och kvotskalor, kvartiler och standardavvikelser! :/
Jag gör hellre roliga saker så som att umgås med härliga brudar! I torsdags drog jag till Luleå där vi hade myskväll med HYSTERISKA skratt och gott FIKA! Jag gillar dem skarpt!

Men nu börjar jag känna mig lite stressad.. synd att man så fort blir frestad att hitta på annat än det man egentligen borde göra!

Idol 2011

Jag har helt missat att idol börjat om!! Fick just se klippet av Moa Lignell som Sandra lagt upp på sin blogg.. LIKE LIKE! Tjejen har ju skrivit låten helt själv dessutom. inte illa!

Måste bara dela med mig här om de är fler än jag som missat! ;)


Kvartiler och standardavvikelser

Hejochhå nu har skolan verkligen dragit igång igen. Påbörjat andra veckan på termin 5 (alltså bara två terminer kvar!!!!!).. Vi läser en otroligt tråkig kurs som handlar om kvantitativa forskningsmetoder. Jag ska inte utveckla detta något mer... så att jag tappar er läsare här på en gång!
Vi försöker i alla fall se de positivt.. det är säkert mycket bra kunskap vi kan ta vara på tills C-uppsatsen!

Men statistik är väl kanske inte sjuksköterskors mest starka kunskapsområde... vi kände oss gode lost idag.. såg väl ungefär ut som "lillskidoo" här på bilden efter dagens enkätanalyser. ;)


RSS 2.0