Spindeldödarn.

Jag har i veckan titulerat mig som spindeldödare. Det började på skolan när jag gick på toaletten och fann VÄRLDENS största spindelnät i ett hörn.. jag spanade förståss överallt för att inte det flerbenta otäcka djuret befanns sig i närheten och jag skyndade mig ut med skräckslagen min. Mina vänner såg lite frågande på mig och undrade vad som orsakat de bekymrade ansiktsuttrycket. Jag började då att beskriva det gigantiska spindelnätet och förklarade att jag faktiskt brukar bli anlitad till att döda spindlar...Det är sant.. folk har faktiskt ropat på mig för att jag ska rycka in och föra spindeln till den sista vilan.

Idag blev jag dock överrumplad mer än en gång... jag satt på toaletten och när jag tittar upp så hänger en STOR spindel i en liten tråd ca 30 cm över mitt huvud. PRECIS OVANFÖR MIG!! Jag skrek gode ordentligt vilket gjorde att spindeln fick för sig att attackera mig (?!!!) han gled ner för sin tråd närmare mig vilket  medförde ett allt högre och gällare skrik och jag skynda mig ut ur rummet!

Dödandet gick ändå ganska smidigt till... som "tur" var ju spindeln precis ovanför toalettstolen vilket gjorde att spindeltråden kunde enkelt "kapas" av med fingrarna så att Spindeln föll till en säker död.

Den andra spindeln dödades enkelt med min fot samt skosula som hjälpmedel mot köksgolvet..

Konstigt att de börjat dyka upp så mycket spindlar. Men kanske ändå är ett gott tecken, folk säger att man troligtvis inte har nå mögel i huset då man har spindlar som husdjur! ;) Det gäller att se de positivt.. jag kan nu dessutom lägga till dessa avrättningar på mitt CV som spindeldödare. Det är bara att Du hör av dig till mig om du behöver hjälp! ;D
Titta vad jag hitta!

När vi var små hade jag och mina kusiner lite olika klubbar.. bland annat skrotklubben! Vi samlade på gamla skrot grejer muttrar, skruvar och gjorde om delarna till nya grejer. Bland annat en ringklocka vet jag att vi gjorde. Idag återupplivade jag gamla minnen och fann en liten ljuskrona under vår promenad! Skrot i vissas ögon men jag tror det finns potential för föremålet! Tvätta upp den med svinto för att få bort värsta rosten, sen köpte jag lite vit målarfärg på sprayburk. .. nu behöver jag bara nå nya ljushållare! Var kan man finna sånt??Sista dagen på Sommarlovet..

Idag är den sista dagen på "sommarlovet".. blev ganska lång sovmorgon för att njuta till fullo!
Under min lediga vecka har jag spenderat en hel del tid på shopping. Blev en tripp till IKEA med mamma i måndags vilket resulterade i bland annat nytt tyg till höstgardiner i köket. Igår lånade jag svärmors symaskin (samt fick massa hjälp) för att sy dem igår! Här är det färdiga resultatet! like like.Annars har ledigveckan bestått av att baka blåbärsbullar, konsert med the movits, Rockkväll på storforsen samt en piteåtripp med mina fina kusiner. Blev inköpt några nya lite roliga plagg jag kan visa upp här sen! ;)
Nu är vi bjudna på 81  års partaj i Tväråsel, blir nog trevligt!

Djungel.

Min fina Sony Ericsson är nu fyra år gammal och sliten.. fungerar ju fortfarande men den glappande batteriluckan kan lätt hamna på villovägar! och jag börjar bli sugen på en ny...men vad ska man skaffa för mobil?! Just nu står det mellan Sony Ericsson Xperia Arc.. som du kan dra på pilarna för att se 360 view! Annars finns intresse för HTC sensation och samsung galaxy x ll. Har även hört gott om Nokia N8? Vad har ni för erfarenhet?? Vilken mobil bör jag satsa på? ;)


38.3

Inviger min lediga vecka med feber och ordentlig halsont. Igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig lite krasslig.. men de var värre än trott! Efter en kontroll av kroppstemperaturen bekräftades mina farhågor.. 38,3 grader. Feber och nästan helt igensvullen hals. Tur jag köpte halstabletter!
Idag mår jag dock mycket bättre tror inte att jag har någon feber.. Men helgen kommer nog ändå mestadels att bestå av att ligga i horisontalläge.

Tips på någon bra film tas tacksamt emot! :)


Post!

Det är alltid lika roligt att få hem paket! Beställde ifrån cdon.com för att ta vara på den 100 kronors rabatten som alla medlemar i Nelly fick! Så de blev två par nya Cdskivor att ha i bilen! iiiiinte illa!


I like.

En Bön.
Dripp dropp dripp dropp!

Fy vilket tråkigt väder.. känns riktigt höstigt ute! Kändes inte alls dumt att jobba idag! Dagarna och veckorna går allt snabbare och pang boom är de snart min födelsedag (4 september)! ;> Brukar aldrig ha hunnit fundera på vad jag önskar mig men nu har jag faktiskt illustrerat en lista med bilder!!! (Allt för att få leka i PS) haha
Blev lite väl dyra saker på listan.. ingenting man egentligen önskar sig av någon.. de är nog mer en drömmlista samt vänta-på-löne-lista! Men de är väl inge fel i att drömma?Jag önskar mig inte två KA.. utan har bara inte bestämt färg.. och portionsgryterna tror jag att de lutar åt dem till höger kändes som lite roligare och då är de nog gröna eller röda! ;) Jaa.. man kan ju iaf drömma!

Lianen..

I sommar har de ändå blivit några bad-dagar.. För säkert 5 år sen byggde Tomas, Tattarn, Dennis och Olle den så kallade lianen.. jag har inte vågat mig på den ännu.  Den är dock renoverad för bara ett år sen.. nu hänger den så kallade lianen i en lyktstolpe uppe i trädet och inte ett sönderruttnad  träd.. men jag är ändå för feg.JohanErik.

Tomas.

Kalas!

Snart ska jag göra mig kalasfin.. för Tomas "Tattarn" Södersten fyller år!


Jag saknar..

Snart börjar skolan om. Ännu ett år att pendla till Universitetet. Men jag hade inte velat läsa på distans.. då hade man aldrig träffat och fått lära känna ALLA underbara klasskompisar!! Här bjuder jag på lite nostalgi bilder från skolan.


Sandra och Sara.


Bus Elin.


Therese och Ida.


Elin sätter Pvk på mig.Therese och jag på sterilcentralen.Ett år till har vi tillsammans. <3 ... ett år som börjar med 15 poängs Forskningsmetoder.

Från Min Man.

 

Fick en liten bukett av min underbara man en vanlig fredag.  Men inte hade han betalat med blomstercheckarna som jag avsiktligt lagt i hans börs. Vi fick nämligen 300 kronor i blomstercheckar för två år sedan när vi gifte oss eftersom blombutiken levererade oss bruna rosor istället för vita... Konstigt nog var jag ganska obrydd, började inte gråta och blev inte arg. Gick ju inte göra så mycket åt saken tänkte jag.. huvudsaken vi blev gifta! ;) Men floristen styrde upp det med att köra upp till Vidsel från Piteå med massor av fina vita rosor samt 300 kronor i blomstercheckar.  INTE ILLA!! Vilket innebär att jag kan vänta mig fler fina överraskningar.. om han kommer ihåg att använda dom någon gång! he he

 

 


RSS 2.0