Good LightMysgrabben ligger i vagnen och sover. Vi har haft en ovanligt bra natt. Han somnade lite senare än vanligt vid ca nio och vaknade inte förrens efter 1 för att vilja äta.. sen vid igen vid 4 och sen ville han stiga upp vid 7. Normalt sett vaknar han ca 5-6 gånger under natten och gråter.. varav jag söver om honom genom att buffa lite på rumpan.. när de är möjligt, annars är de amning som gäller. De verkar ju vara lite sömnmedel i mjölken! ;) Ljuva småbarnsliv. ;) Kan den här "bra" natten kanske bero på att han fick i sig en halv banangrötstallrik igår kväll. Grymt kul i varje fall att han har börjat få smaka lite gröt och potatis. Han är ju så intresserad och verkar gilla de!
Jag har ändå inte varit speciellt trött.. man har väl nå superkrafter som mamma hehe.  Nu ska jag ta tag i städning här hemma så jag vågar visa upp vårat hus här på bloggen någon gång. ;)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kanske det var Banangröt som fattades. Ju mer han börjar äta så kanske uppvaken blir färre! :-) Jag håller tummarna för det.
Har inte testat gröt än på Melissa. Måste köpa hem och testa!

2013-09-20 @ 00:00:41
URL: http://hannaamandaisaksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0