Fina du..idag har vi fått tjuvkika på dig!

 
 
Nu har vi nya favorit bilder här hemma... fastän vi inte fick de från din bästa sida. Vårat lilla blyga underverk. Redan nu grimarserar du åt mig och sparkar och slår för fullt.. men inte har jag känt de så många gånger. Några enstaka gånger har de ändå känts som små bubblor, jag tror de är du. Tänk att man kan älska någon så mycket som man ännu inte mött..De var helt fantastiskt få se dig! Du är redan nu så välskapt, fint hjärta, hjärna och vacker ryggrad som du gärna visar. Hela ditt ansikte fick vi däremot inte se bara en liten skymt av mun och näsa. Om allt går bra får vi tillökning i familjen i mitten av April, beräknad ankomst den 16 April. Idag är jag i vecka 19 (18+0). Såå spännande tid! Spritter av glädje! <3 En sång till dig..
 
 
♪♫♬ How does someone so small hold my heart so tightly. I don't even know you..I love you completly.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mli - Husägare & blivande mamma ♥

Åååh massor med grattis till er :D Så himla roligt! Det är så himla underbart att få bära på ens egna skatt :) Lycka till med allt!

Svar: Tack så mycket! :) Jag håller med de är helt underbart.. extra roligt nu när man börjar känna av hur bebis rör sig. Önskar all lycka till er också, kul att få följa din graviditet på bloggen också!
Linn Vikberg

2012-11-14 @ 17:45:16
URL: http://idamli.blogg.se
Postat av: Hanna

Stort stort grattis till er! Vilken lycka :)Vi väntar också ett litet underverk i April. Vi ska göra ultraljud på Fredag och jag är så rädd att det ska vara något "fel", samtidigt som det känns så otroligt spännande!

Svar: Tusen tack, de är helt underbart.. riktigt spännande och häftigt att de den lilla på bild och hur de rör sig! Stort Grattis till er också Hanna! Visst är ni också beräknade i mitten av April? Beräknat datum flyttades bara en dag bakåt för oss. De är klart att man känner en oro innan.. men samtidigt är de ingenting man kan göra något åt, bara lita på Gud! ;) Ni kommer säkert få se ett friskt och vackert litet underverk på fredag..hoppas allt går bra! Roligt att få följa din resa samtidigt!
Linn Vikberg

2012-11-14 @ 20:44:54
URL: http://hannaamandaisaksson.blogg.se
Postat av: Linnea

Vilket litet underverk! Önskar er all lycka :) /ssk-Linnea

Svar: Tusen tack Linnea! :) Skulle vara kul att träffas på byn någon gång!
Linn Vikberg

2012-11-14 @ 21:02:36
Postat av: Louise

Så himla roligt Linn!! :) Hoppas allt går bra för er och att du slipper illamående och sånt som kan höra till :)

Svar: Ja riktigt riktigt roligt! :) De har då faktiskt gått väldigt bra hittills.. plötsligt illamående som lika plötsligt försvinner när man fått kasta upp! ;D haha längtar tills man känner sparkarna oftare!
Linn Vikberg

2012-11-15 @ 16:13:49
URL: http://louiseochjon.blogg.se
Postat av: Hanna

Jo det är så unerbart! Är så tacksam över att man får uppleva denna fantastiska resa :-) Så sant så..man skulle älska de lilla livet lika mycket ändå. Jo vi är beräknad den 18e i nuläget. Vi kanske ligger på bb samtidigt ;-) Har du fått må bra då?

Svar: Jamen du då de är nog inte omöjligt att vi ligger på bb samtidigt ;D Jag har mått jätte bra.. plötsligt illamående som lika fort försvunnit när man fått kräkas lite.. haha. Har även känt av lite lätt foglossning ibland men inte så farligt. Hoppas allt går bra idag för er och att ni får må bra alla tre! <3
Linn Vikberg

2012-11-15 @ 21:16:12
URL: http://hannaamandaisaksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0