Sommar sommar sommar.

Bad, jordgubbar och glass.. finns de nå bättre?

Jag har just varit och tagit mig ett kvällsdopp. Man bor verkligt bra till.. har riktigt nära till en väldigt fin men dock långgrund badstrand. ;) Otroligt härligt ta några simtag i solskenet samtidigt som små fiskar hoppar en bit ifrån en! Idylliskt! Kändes som en riktig belöning efter gräsklippningen och en lång arbetsdag. Igår åt jag dessutom min första jordgubbe från mitt eget land.. lätt godaste jordgubben i år! haha snart har jag nog fler röda bär i mitt lilla land! Muuuuuums.

Jag är ju en så kallad gräsänka i veckan. Tomas är och fiskar i fjällen med sina arbetskollegor, men han kommer hem imorgon. Men jag har inte hunnit sakna honom så mycket då min fina mamma och lillebror varit hos mig. Igår var vi dessutom upp till storforsen och åt middag på klipporna ett "gäng". De gäller att ta vara på dessa fina dagar!
TACK GODE GUD FÖR SOMMAREN!

Detta är  vid "våran" badstrand.Nu ska jag snöra på mig myskläderna och se andra halvan av The way back. En film jag varmt rekomenderar. En film baserad på en verklig händelse. Sju krigsfångar flyr från ett arbetsläger i ett helvetiskt Gulag 1941. Deras väg mot frihet sträcker sig från Sibirien, över den glödheta Gobiöknen och vidare över Himalayas berg till Indien. Under den 600 mil långa vandringen får de kämpa mot både naturens makter, illvilliga främlingar och inte minst varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0